25 de gener del 2010

EL TERRITORI DIU NO !!

7 comentaris:

Xavier ha dit...

Felicitats per la vostra implicació en contra del cementiri radioactiu i en defensa del territori. Feia molt de temps que no estava orgullós dels governants del meu poble.
Una forta abraçada i molts ànims.
Xavier

Xavier ha dit...

Felicitats per la vostra implicació en contra del cementiri radioactiu i en defensa del territori.
Una forta abraçada i molts ànims.

Miqui Ribes ha dit...

Al no trobar una direcció de correu on enviar-li el missatge el publico aqui.

Jo crec senyor Muñoz que el que hauria de fer es preocupar-se mes pel seu poble i deixar-nos als asconencs tranquils.
Cada poble es lliure i està en tot el dret, (així ho han dit els representants del poble a Madrid) de presentar o no, candidatura a acollir el Magatzem de residus radioactius.
Respectin la decisió d'Ascó tal i com Ascó respecta a Flix. A mes, la decisió final no la té cap poble. La decisió final la pren el ministeri d’indústria.
Així que no manipulin a l’opinió publica, no facin fal•làcia i molt menys, no vagin dient que 9 persones prenen la decisió. Perquè com vostè ven bé sabrà, estem en un estat democràtic i els càrrecs de l'ajuntament d'Ascó han estat elegits en unes eleccions iguals de legals i vàlides que en les que vostè va sortir elegit alcalde, president del consell comarcal o senador. O es que les eleccions nomes són vàlides al seu poble??? La gent d'Ascó també tenim vot i veu. I el nostre màxim representant, que és l'alcalde, prendrà la decisió que sigui oportuna, juntament amb la resta de regidors.
Vergonya em fa que tracteu d'aquesta forma a qui em representa. La mateixa vergonya que em faria, si fos vostè al qui tractessin així en algun dels moments que tingués que prendre una decisió a nivell provincial o comarcal representant-me a mi. Ja n'hi ha prou. Ascó no s'ha manifestat en contra, ni s'hi manifestarà a molt pesar seu. Tivissa té un macroabocador i a mi ningú m'ha demanat opinió, pues a Ascó volem un magatzem de residus i no tenim perque donar explicacions a ningú.
Entengui una cosa, Ascó dona opció a acollir el MTC, no decideix que obligatòriament s’ha de fer a Ascó. Això es decisió del govern. I si té algun problema, manifestis contra ells.
Si vostè creu que un ajuntament no està capacitat per prendre una decisió així, vagi a Madrid i manifestis contra el govern, però deixi’ns a nosaltres en pau i tranquil•litat.
Ja en vam tenir prou fa 30 anys amb un vilatà detractor asconenc acollit a Flix que ara ha de tornar a marejar la perdiu.... No volem obrir les antigues ferides que ja teníem casi be curades.

JosepMª ha dit...

Pere.
Sóc JosepMª Pros, de Vinebre.
Envia'm la teua adreça de correu, que et vull fer arribar la foto del quadre que vaig fer el passat dia 23.

Gràcies pel teu bloc.
Josepm

Anònim ha dit...

No estem en un estat totalment democràtic amb mesures així de setocràtiques (del número set i de set de poder i diners); això és un estat on s'escullen uns polítics que manen per una majoria quatre anys i la minoria que es foti si vol alçar la mà per a decidir quelcom (com la majoria que l'ha votat). Hi ha certes garanties de reunió, llibertat d'expressió i d'altres de sanitàries i socials, però això és per a dissimular o per a fer contenta la plebs.

Set vots poden repressentar una majoria de uns centenars de clients cridaners o emmudits per unes promeses, però de la democràcia també en sabia molt Hitler i també era un democrata aquet home, sense cap dubte, perquè tot és relatiu.

I de tractors, cotxes, bicicletes i patins asconers i pediuers acollita a Flix no n'he vist cap en els últims trenta anys; potser he vist asconers escriptors a Flix i d'altres d'escaladors, trepes i encamisadors però crec, Pere, que algun comentari sobra en aquest missatge dedicat a tot el territori implicat.

Salutacions, més tractors per una pagesia neta de porqueria, més escriptors i menys corruptes i corruptors.

JA

Jaume Masip Llop ha dit...

Sr. Miqui Ribes: es deixa vosté una cosa molt important, encara que ja sé que no l'importa gens, pel que es veu, això no afecta només a Ascó! i ja n'hi ha prou de demagògia dient que la decisió no depèn d'Asco, qui si no s'ha presentat com a candidat, en contra de l'opinió de molts pobles, entitats, consells comarcals i fins hi tot el parlament?.
Les ferides les obre qui les obre.

Moisès ha dit...

El Sr. Miqui Ribes ha parlat per tots o per tots els seus? un alcalde que en els seu programa electoral no portava res de cementiri no està legitimat per a aquest tema en concret i a sobre és supramunicipal, vostè no té sentiment de país i ni tan sols de comarca, només del que té al voltant que per cert sembla que té color d'euro.