16 d’octubre del 2011

TARRAGONA 2017

Ha estat la notícia del dia: Tarragona va superar a Alexandria per un ajustat 36 - 34 i va ser designada seu dels Jocs Mediterranis del 2017. "Tarragona, centre de l'Imperi" ha titulat un conegut diari avui la notícia. En aquests moments de crisi, un repte i oportunitat com aquest és dels que poden il.lusionar i cohesionar una ciutat i un territori. Des de la distància del temps i des del record de la meua estada al Senat, he de reconèixer que precisament participar en dos actes institucionals de suport a la candidatura han estat uns dels moments més gratificants.

El primer va ser el 27 d'abril de 2009, assistint a l'assemblea del COE a Madrid, en que s'oficilitzà la candidatura als Jocs del Mediterrani, i el segon moment, el 24 de febrer de 2010, quan vaig presentar al plenari del Senat una moció de suport de la Cambra Alta a la candidatura, moció que va rebre el suport unànim,  una de les escasses votacions unànimes que he vist aquesta la legislatura marcada per la crisi i massa vegades per l'enfrontament, moment especials que els mitjants tarragonins recolliren en les seues cròniques i que ens deixaren constància::

"El portaveu d’Entesa Catalana de Progrés, Pere Muñoz, ha realitzat una completa exposició del projecte tarragoní i durant més d’una hora, els portaveus de tots els grups parlamentaris han intervingut a favor de Tarragona 2017. La moció s’ha aprovat per unanimitat i ha rebut l’ovació de tota la Cambra Alta. La senadora del PP i medalla d’or en judo de Barcelona ’92, Míriam Blasco, ha elogiat la feina feta des de la candidatura i el portaveu de CIU, Josep Maldonado, ha proposat que el Senat realitzi una aportació pressupostària a Tarragona 2017 en els pressuposts del pròxim exercici.".


Amb el record d'aquest votació històrica al Senat,  amb dues fotografies d'aquell dia, aixi com les dos entrades al bloc, dos paraules:


                                         FELICITATS TARRAGONA !!!.











1 comentari:

jordi francesch ha dit...

Bon dia. He arribat fins el teu lloc cercant imatges pel nou article del meu blog. Crec que en el teu treus prou suc de l’actualitat i de tot allò que envolta la persona humana. He vist articles interessants i altres que m’han agradat prou com per mencionar-los algun dia. He trobat una espurna d’esperança i també d’il•lusió (més utopia que realitat, potser). Moltes gràcies.
jordi francesch
http://cartografic.wordpress.com/