19 d’abril del 2007

LA VEU DEL MARÇ

Avui ha sortit el número 324 de la Veu de Flix corresponent al mes de març. La portada està il.lustrada amb tres magnífiques fotografies de la riuada de la Setmana Santa en que el riu Ebre arribà a 2.200 m3/s. Destaca també la pluja beneficionsa d'aquells dies, amb més de 50 l/m2. Fa un repàs a la les activitats flixanques més destacades del mes, des de l'excursió dels alumnes del CEIP a les Planes de Son, la festa de les cigonyes, les visites institucionals de Comerç i Joventut, la trobada d'armats, la Setmana Santa amb tot luxe de detalls, la blocosfera flixanca, fins la secció esportiva amb els resultats del Futbol, Hoquei i Futbol-Sala. És d'agrair i reconéixer la tasca dels col.laboradors i equip directiu que mes rera mes fa la Veu. Una publicació amb més de 50 anys d'història que amb Radio Flix constitueix l'Organisme Autònom de Comunicació Local, organisme que presenta a aquesta Veu el seu nou Logo.
La informació al dia és el seu repte, tot i que de vegades pot trobar-se que que doni una informació que dies més tard s'hagi d'actualitzar. Per exemple, és el cas del breu en que diu que "la construcció de pisos de protecció oficial a la Ventonella és retardaran uns mesos perquè el concurs ha quedat desert", una notícia aquesta produida el passat més d'octubre, que es donà a conéixer fa un més, curiosament mentre Incasol adjudicava l'obra a la constructora Cisteró SA. Construcció que donarà el tret de sortida la mateixa Secretaria d'Habitatge de la Generalitat Carme Trilla el proper 2 de maig, preveient que estiguin finalitzats a finals del 2008.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Veure la portada de la veu de flix, m'ha fet reflexionar sobre la necessitat , o no de dotar a l'organisme Autònom de comunicació de Flix d'un espai a Internet .

Pot ser perdria la gracia de rebre la revista a casa , sobretot als que estem fora , no se ...

Lo que si que ens agradaria a molts Flixancos fora vila , es escoltar Radio Flix per internet , cosa que no requereix grans inversions i que ja esta en funcionament en d'altres emisores des de fa molt de temps.

salut