6 de novembre del 2012

LA JE FLIX S'HA PROCLAMAT CLUB PER LA INDEPENDÈNCIA.



Aquesta tarda participar a l'assemblea com a soci de l'entitat s'ho mereixia d'una manera especial. La Joventut Esportiva de Flix  s'ha proclamat club per la independència. 61 vots a favor, 2 en contra i 3 en blanc, han estat els resultats de la votació de l'assemblea de socis  que han validat aquesta històrica decisió.


El president de la JE Flix, Albert Mani, ha assegurat que "la intenció de la proposta no és polititzar la institució, sinó estar sempre al costat del poble i per això s'ha volgut fer que tots els socis majors d'edat puguin ser partícips d'aquesta decisió". "No és la nostra intenció excloure a ningú i tenim en compte que el club està format per gent de tots els partits polítics".  A l'argumentari previ a la votació ha recordat que l'ajuntament de Flix s'hi declarà a favor fa pocs mesos amb una única abstenció, recordant aixímateix el milió i mig de participants a la manifestació de la Diada.

En tot moment ha planat durant l'assemblea un bon ambient. El Casal Sant Jordi feia goig. Després del recompte públic de les votacions, i en mig de l'aplaudiment generalitzat s'ha signat un conveni de col.laboració amb els representants de l'ANC Flix per la Independència, concretant de quina manera la camiseta del Flix lluirà l'estelada i donarà suport a l'A NC, lluint el seu logotip. Una històrica decisió fruït del coratge d'una junta que previament ens havia advertit que calia una majoria de dos terços per a ser validada. Validada d'una manera contundent pels resultats de la consulta. Una decisió que coincideix amb el 85è aniversari de la constitució del club i en l'assoliment aquest cap de setmana del liderat del  seu grup de la Tercera Catalana.

Una fita que es tindrà en compte arreu per la seua significació, en ser el primer club de futbol a favor de la independència.

MOLTES FELICITATS !!!