20 d’abril del 2013

2014 DECIDIM LLIBERTAT


El proper dilluns a Flix i a ca Don Ventura, a les 20 hores, Esquerra Republicana presenta l'inici de la campanya 2014 Decidim Llibertat: "El camí cap a la independència". Intervindran Josep Ma Saez, Francesc Barbero i la Portaveu d'Esquerra i Vicepresidenta Primera del del Parlament Anna Simó.

Per a molt la seua visita de nou al nostre poble tindrà un records molts especials, ja que fou quan l'Anna Simó va ser la consellera de Benestar i Família  que l'any 2004 acordà la construcció a Flix de la Residència per a la Gent Gran i Centre de Dia, segurament la in versió més important de la Generalitat ens els darrers anys.

1 comentari:

Joan Grimalt ha dit...

Estimat Pere,

Fa dies que intento enviar-te un missatge pero no trobo una adreça de correu electronic on fer-ho.

Estic escrivint un article cientific sobre l'impacte de les emissions de la fabrica de Flix en el medi ambient i la gent. Aniria molt be saber quant DDT es va produir a la fabrica al llarg de la seva historia. L'unica informacio que he trobat es la del teu llibre sobre els "alemanys a les terres de l'Ebre" on s'esmenta que el 1965 es produien 1500 tones/any. Tu tens mes dades sobre aquest tema? Produccio d'altres any o el que sigui. Seria molt util. Sorprenentment saber quant va fabricar aquesta fabrica o qualsevol altra a europa o el mon es molt molt dificil.

Estimat Pere, es obvi que aquest comentari no es per a que quedi marcat al teu bloc. Es un bloc magnific. Enhorabona i bona feina.

Una abraçada,

Joan O. Grimalt
joan.grimalt@gmail.com