25 de novembre del 2018

RECORDANT EL 80è ANIVERSARI DEL FINAL DE LA BATALLA DE L'EBRE

Un any més el poble de Flix ha recordat el final de la Batalla de l'Ebre, enguany en el 80è aniversari. El passeig de l'Ebre ple de gom a gom ha compartit i rememorat la recreació historica del replegament de l'exèrcit republicà davant l'ofensiva final dels exèrcit insurrecte franquista, recreació que ha finalitzat amb la simbòlica voladura del pont de ferro de la matinada del 16 de novembre de 1938 amb el riu Ebre com a testimoni de la història.
Entre els organitzadors, a més de l'Ajuntament de Flix i l'Associació la Cana, destacar els Voluntarios de Fayón, el Grup de Recreació XV Brigada Mixta i Flexus Teatre.
Espectacular imatge de @flixturisme
Col·lage de fotos realitzades amb el mòbil

Per a més informació veure www.flix.cat on ens recorda amb tota mena d'imatges que els grups participants a la recreació van ser:  Grupo de recreación Primera Línea, Grupo de recreación ACME-Belchite, Grupo de recreación Retaguardia Zaragoza, Voluntarios de Fayón, Associació Escarritxaülls-Pàndols 38, Grup de recreació XV Brigada Mixta, Grup de recreació UB-DIDPATRI, Servei Històric dels Mossos d’Esquadra, Flexus Teatre i Let’s Flight Odena.