24 de març del 2007

ANDREU, GAUDÍ I LES DOLORS


Les Dolors de Flix han aconseguit que una setmana abans de la seva festa que l'Andreu Carranza fes una presentació a la carta del seu llibre "La clau Gaudí". La presentació ha estat una primícia una setmana abans que la seva obra escrita a quatre mans amb l' Esteban Martín aparegui a totes les llibreries del pais. Ha fet una història de procès creatiu, un divertimento inicial a partir de les fantasies de Rodari. L'accés al món editorial amb el contracte de House Mondadori, el personatges centrals: la Maria, historiadors de l'art, en Miquel, matemàtic. La secta misteriosa de la Mensula. L'itinerari per les set grans obres de Gaudí a Barcelona, dibuixant una constelació misteriosa. El misteri de la mort de Gaudí el 1926. Els contractes de traducció de l'obra a 12 llengües: Norueg, Romanés, Grec, Hongarés, Italià, Holandés, Polonés, Coreà, Alemany, Anglés, Castellà i Català. Les Dolors de Flix li han regalat la maqueta de l'ermita del Remei, símbol del poble, dels creients com Gaudí com dels no creients... prop de la font de l'esquetlla que tan be retratà l'Andreu. El proper dia 29 de març l'estrena del best seller a partir de la ruta guiada per la Sagrada Família. L'èxit està assegurat!

2 comentaris:

HOT.CAT ha dit...

" El proper dia 29 de març l'estrena del best seller a partir de la ruta guiada per la Sagrada Família. L'èxit està assegurat! "

Jo he llegit que el llibre es publica el dia 30. Que és això del dia 29 i d'una ruta guiada per la Sagrada Familia?

Què es fa algu acte sorpresa?

Si algú sap alguna cosa si us plau que m´ho digui perquè estic molt interessat en aquesta novel.la i no m'agradaria perdre cap acte sobre tot si és quelcom inusual i misteriós!

Marketing Cultural Heritage Class ha dit...

L'emprea Itinera Plus està preparant l'itinerari oficial del llibr, ja en van fer una per a la presentacio a premsa. La setmana de Sant Jordi l'obriran al públic.

Més info a www.itineraplus. com

info@itineraplus.com