3 de maig de 2016

NORMA PUJOL, NOVA COORDINADORA TERRITORIAL DE JOVENTUT

Norma Pujol Farré serà la nova coordinadora territorial de Joventut 

Sens dubte, és i serà la notícia ebrenca del dia. Ens ho recorda Riberaonline, la directora general de Joventut, Marta Vilalta, i la directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosanna Fatsini, presenten la nova coordinadora territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre, Norma Pujol Farré.

L'acte tindrà lloc demà dimecres, 4 de maig, a les 10.00 hores, a la seu de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, c/ Montcada, 23 – Palau Abària, de Tortosa.

Norma Pujol (Flix 1988) és diplomada en Magisteri d'Educació Musical per la Universitat de Lleida i Postgrau en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha exercit des del 2009 com a mestra en diverses poblacions de Catalunya i, en l'actualitat, a la ZER Ebre (Riba-roja d'Ebre i la Palma d'Ebre). 

Vinculada amb els joves per professió, també és voluntària en entitats del món de l'esport i del lleure; a més, de pertànyer a diverses associacions culturals, ex-presidenta del Club Nautic Flix i, actualment, és regidora de Joventut, Esports i Cultura a l'Ajuntament de Flix.
 
Des del blog, tot i que ja ho he fet personalment, les meues felicitacions a Norma en  la nova i apassionant etapa que comença al capdavant de departament de Joventut de les Terres de l'Ebre..