11 de juny del 2007

GOVERN D'ENTESA A FLIX

Tot pensant en Flix: Finalment avui hem donat a conèixer la configuració política del proper govern municipal a l'Ajuntament de Flix. Finalment després d'analitzar totes les possibles i legítimes formes en que es podia afrontar el futur del poble, hem optat d'una manera raonada a la fòrmula del govern d'ENTESA. Amb l'ampli i denominador comú de la paraula ENTESA, "fet d'entendre's amb algú", mot del que es deriven paraules tan importants com entendre, enteniment o entès. La interpretació del resultats electorals del passat 27 de maig, 5 regidors del PSC, 5 regidors d'ERC i 1 de CIU, així com els reptes de futur en que es troba el poble de Flix, amb un seguit d'inversions en equipaments i infraestructures, i sobretot amb la propera licitació de les obres de descontaminació del residus de l'embassament, amb tots els interrogant a hores d'ara oberts, ha propiciat que el principal motiu pel que qualsevol veí o veïna s'hagi presentat als comicis electorals, s'hagi imposat. Em refereixo al concepte elemental de la política, el servei al poble. Esquerra i Socialistes compartirem l'alcaldia, i des de la diversitat d'opinions ens hem compromés a entendre'ns com a punt número ú del programa de govern. En hem compromés a sumar per multiplicar des de la diferència pel bé del poble de Flix... Avui el primer gran pas s'ha donat.

5 comentaris:

miquel puigvert ha dit...

Aquest és possiblement l'adeu d'esquerra a l'ajuntament de Flix.
R.I.P.

Unknown ha dit...

enhorabona ! Sens dubte és lo que molts Flixancos esperàvem .

Pilarvi ha dit...

Felicitats!
Donades les circumstàncies, potser sí és l'acord que molts flixancos esperaven, però no per esperat serà més desitjat.
Malgrat tot, crec que és un bon acord i que, a més, em fa sentir encara més orgullosa de ser de Flix i (deixant a un costat les preferències) dels polítics que tenim avui al nostre poble, els quals amb aquest gest heu demostrat tenir un alt nivell de responsabilitat i compromís vers Flix.
Salut,
Pilar.

Ah! Per cert, quin goig que feien enguany les catifes amb el nou paviment dels carrers!!!

Marc Ferreres ha dit...

Felicitats Pere per seguir a la primera línia!

Fa falta gent com tu que siguin capaços de promoure governs d'entesa com vas fer fa 4 anys, pel bé de tots els ciutadans/es de qualsevol municipi quan les coses van maldades, encara que els resultats no hagin reconegut després la feina feta. I q la resta de partits reconeguin aquesta voluntarietat teva per generar conjuntament el màxim i millor treball per Flix volent reeditar un nou govern d'entesa

Unknown ha dit...

Vistes les circumstancies es el menys dolent per tots dos.
En definitiva guanya Flix, que es el que toca.
Bona legislatura per a tots.