16 de juny del 2007

16 DE JUNY: NOU AJUNTAMENT

Dia especial: la data del 16 de juny significa la renovació de tots els consistoris i l'elecció dels respectius alcaldes. Demà la premsa donarà la informació periodística, és de suposar que totes les combinacions possibles s'hauran produït. Pel que es refereix a Flix en el data d'avui, un fet a destacar: per primer cop des de la recuperació de la democràcia municipal l'any 1979 l'alcalde ha estat escollit per unanimitat. Ha estat un matí de discursos, per la meva part, del que he llegit en la presa de possessió, insereixo al bloc la part final del mateix:
"...Si féssim un símil esportiu, l’ajuntament amb els resultats de les eleccions municipals del passat 27 de maig, s’ha configurat amb un equip amb onze jugadors, de característiques diferents, de sensibilitats diferents, de tres partits polítics diferents, amb un equilibri de jugadors de dos d’aquests partits polítics, amb set jugadors-regidors que es mantenen de la passada temporada, amb quatre noves cares, que esperem s’integrin, i que estic segur aportaran coses noves a l’estil de joc de l’equip. Amb l’acord de compartir la responsabilitat de capità de l’equip, és a dir, l’alcaldia, en dos períodes de dos anys. I a partir d’avui hem de començar a jugar una temporada que durarà quatre anys, si els onze estem disposats a jugar podrem jugar en un camp gran, i tindrem, estic segur bons resultats.
Com diu el poeta:
- Visc en un poble petit,en un país petit i, tanmateix, vull que quedi ben clar que això que escric ho escric per a tothom.
Amigues i amics: Tenim per davant el repte de dirigir políticament el nostre poble durant el propers anys. Un repte engrescador. La il·lusió i l’estima que tenim pel nostre poble i per la seva gent, el suport que ens ha manifestat el nostre poble ens ho demana, a partir d’ara mateix, treball, treball i més treball, pel futur del nostre poble, pel futur del nostre país".

1 comentari:

Unknown ha dit...

Pere,enhorabona, moltes felicitats i endavant