
Gustav Schlee, tècnic alemany i responsable de la inauguració, escrigué al seu diari personal: "... la totalitat del personal, així com delegacions d'empreses col.laboradores, entre totes sis-centes persones estaven invitades a l'esmorzar del migdia... Com que no hi havien suficients doberts vaig haver d'encarregar-los a Barcelona. Però, malauradament tot sortí de manera ben diferent. El tren que havia de dur els coberts no ho féu, l'encàrrec havia accedit a un altre tren direcció Madrid! Davant d'aquesta compromesa situació i amb el poc temps que restava passaria per totes les cases de Flix i pobles de la rodalia demanant plats, gots i coberts, del tipus que fos. Encara que de ganivets no s'aconseguitien suficients, de tal manera que es pregaria a molts convidats de confiança que es duguéssin el ganivet de la seva propietat... Amb tot, a les 14 hores tot estava preparat per a la recepció. De primer plat hi va haver paella, després un plat de peix i espatlla de corder, per a cuinar-lo s'utilitzaria un forn especial constuït a la mateixa Fàbrica..."
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada