21 d’abril del 2009

NOVA WEB DEL CENTRE D'EMPRESES "LA RIBERA"

El centre d'empreses "la Ribera"(Viver d'Empreses i Centre Tecnològic Mediambiental de Flix) compta des de fa uns dies amb web pròpia, web que cal tenir en compte per conéixer el dinamisme que com a tal ofereix als joves i nous emprenedors, oferint un ventall de possibilitats. Així, entre d'altres, fruit del conveni subscrit amb l'Agència Catalana de Joventut, directament amb Eugeni Villalbí, s'ha començat amb molt bona acollida un seguit de seminaris, la darrera informació així ho escpecifica:

"El seminari sobre “Tècniques de Venda”, ha donat inici, avui, a les activitats formatives al Viver d’Empreses de Flix, programades gràcies al conveni de col·laboració signat entre la societat municipal Flix Gestió d’Iniciatives Econòmiques, que gestiona el viver, i L’Agència Catalana de Joventut. Aquest conveni vol oferir als joves, activitats formatives i d’assessorament formatiu que els permeti tenir la preparació adequada per mantenir o emprendre un nou negoci.
Una dotzena de joves han participat en aquesta primera jornada formativa.Demà esta previst un nou seminari sobre “Planificació Estratègica” en el que hi ha inscrites 22 persones, entre elles alumnes de Batxillerat de l’IES de Flix. Finalment els pròxims dies 5 i 8 de maig es durà a terme el curs “Gestió del Temps”, amb la participació de 16 persones, entre aquestes, també, alumnes de cicles formatius de l’IES. La matriculació a aquests seminaris i cursos és gratuïta.
La participació de l’ACJ al Viver d’Empreses de Flix ha de servir també per facilitar la penetració del projecte de suport a la presencia juvenil a centres i vivers d’empresa, que l’Agència ha endegat durant l’any 2008, amb la finalitat de mostrar la important incidència d’aquets equipaments en la figura del jove emprenedor i en el procés de creació d’una activitat econòmica i d’ocupació."