26 de juliol del 2011

IRIA FRANCH : MODAFAT BARCELONA 2011


MODAFAD, forma part de la Barcelona Fashion Week,  és l’associació d’imatge i moda fad,  plataforma internacional de dissenyadors i dissenyadores emergents. Associació que té com a objectiu promocionar i donar a conèixer els joves valors de la moda experimental i de vanguardia de Barcelona. 
Dissenyadors emergents que entren al món de la moda amb propostes revolucionaries i innovadores.


El darrer post de Miss Balanta, collector street fashion,  ens ofereix a la 13a fotografia de la desfilada un model creat per la jove dissenyadora  de Riba-roja d'Ebre:  Iria Franch.

Recordar l'excel.lent  comentari de la web lamonodigital.net, després de la desfilada BAU, Escola Superior de Disseny, en relació a la col.lecció que presentà del seu treball: 

"Iria Franch va abordar el repte fent l'ullet als colors de la naturalesa mitjançant brodats i serrells. La seva dona està en comunió amb l'entorn per això es mostra atrevida i sexy vestint pantalons curts de cintura i cintura alta, micos ajustats i peces superposades. L'home s'alia amb ella i no té por a mostrar una masculinitat càndida en tons terra".


Moltes felicitats IRIA i molta sort en el món de la moda.