8 de març del 2013

10 PER ALS ALUMNES DE FLIX !


Aquest matí a les 12 hores hem viscut l'acte més emotiu de tots els realitzats fins ara en dfensa dels llocs de treball amenaçats arran de l'ERO més pervers d'Ercros. Els alumnes de tots els centres educatius de Flix acompanyats pels seus professors i professores,  s'han concentrat a la plaça de l'Esglèsia. Davant de l'ajuntament s'han con centrat per donar tot el seu suport a la tancada que des d'ahir estan realitzant els membres del nostre ajuntament i per donar el suport a les negociacions dels representants sindicals a Madrid, amb extensió a tots els treballadors i autònoms del poble, amenaçat des del passat 19 de febrer pel pervers ERO d'Escros.

Han estat els veritables protagonistes, des dels diferents parlaments, alguns molt especials que s'han trecat per l'emoció del lector, les pancartes, l'educació i l'ordre que han mantigut al llarg de l'hora que ha durant la manifestació i concentració.

Ha estat una veritable lliçó la que ens han ofert, amb una pedagògica demostració d' estima pel poble i la comarca, de respecte davant d'un moments tan difícils, cohesió sense tenir en compte l'edat, la procedència, els origens i el lloc de treball, i solidaritat en el sentit més gran de paraula. En defintiva, com a professor: un 10.

                             
                                                    UN DEU PER ALS ALUMNES DE FLIX !!!



DARRERA HORA: L'empresa química ha flexibilitzat la seva posició fins a deixar en només 70 el nombre d'acomiadaments, xifrat inicialment en el 75% de la plantilla. 

1 comentari:

Unknown ha dit...

Aquests dies tant dificils, hem de posar un 10 a molts, als treballadors d'ERCROS i el seu Comité, als treballadors de les empreses sucontractades, a l'ajuntament i a la gent de Flix i la resposta que està donant a una decisió irresponsable que només persegueix el tancament de la fabrica de Flix, després de més de 100 anys de funcionament. Hem de lluitar fins al final!!!!, la raó està del nostre costat!!!!