22 de setembre del 2014

PLE EXTRAORDINARI FLIXANCO A FAVOR DE LA LLEI DE CONSULTES I EL 9N



Afegeix la llegenda

Aquest vespre, a les 20 hores, l'ajuntament de Flix ha convocat un Ple extraordinari i urgent, a l'igual que han fet 332 ajuntaments més de Catalunya. És un Ple extraordinari per donar suport a la llei de consultes aprovada divendres i també al decret de convocatòria de la consulta del 9-N, que encara ha de fer públic el president Mas. 600 ajuntaments més ho faran els propers dies, així com els consells comarcals i les diputacions catalanes. Uns acord que serà un clam i que es farà arribar a l'estat  espanyol,  a la Unió Europea i a l'ONU.

Així el nostre ajuntament viurà una jornada històrica en deixar clar el suport a la consulta i al president de la Generalitat, prenen al mateix acord el compromís de facilitar tots els recursos i eines necessaris per fer-la possible la consulta del 9 de novembre, fent una crida  a la participació de tot el poble de  Flix.

Aquesta tarda el saló de plens del nostre ajuntament no hi podem faltar, estic convençut que estirà ple de gom a gom.  Constatar el nostre suport a l'acord extraordinari del nostre consistori i és al mateix temps  deixar clar el nostre ple suport al president Mas i al Govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i a tots els partits polítics que donen suport a la convocatòria.