11 de desembre del 2014

FELICITATS AL GRUP DE NATURA FREIXE.



És la noticia comarcal del dia, el Grup de Natura Freixe ha estat guardonat amb le premi Sirga d'Or 2014 en la modalitat d'entitats, en la categoria de persona ho ha estat la llevadora Pepita Grangé, qui exercí com a tal a l'antiga i històrica Clinica Borrás.

Anit al teatre la Llanterna de Móra d'Ebre i presidit per Joan Rigol, ex-president del Parlament i coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, es donaren a conèixer el premis. Premis que amb els anys s'han convertit en tot un símbol, el veritable reconeixement de la comarca de la Ribera d'Ebre.

El Grup de Natura Freixe amb el reconeixement de la gent del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre i del Consell Comarcal, entitats responsables del lliurament de la Sirga d'Or, celebra  especialment el seu 25è aniversari. Recordar que aquest premi s'ha afegir al "Premi de Medi Ambient de la Generalitat" que va rebre el passat mes de juny a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans.

Des del bloc voldria expressar el meu reconeixement a totes les entitats i persones que han participat enguany en el lliurament de la distinció, tan als guanyadors com als que han optat a la distinció, sens dubte són un reflex del dinamisme de la societat de la Ribera, i molt especialment a la gent del Grup de Natura Freixe per la seua tasca de conservació del riu Ebre i la gestió de la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix.

FELICITATS.