30 de setembre del 2015

RECORD DE JULI VIVES, L'ALCALDE DE MÓRA D'EBRE.

La web Riberaonline ha donat la notícia: "Ha mort Juli Vives i Pujol, de 78 anys, qui fou el segon alcalde de Móra d'Ebre de l'actual període democràtic, durant el mandat 1983-1987. Vives va ser una de les personalitats polítiques més destacades del municipi durant les dècades dels vuitanta i dels noranta del segle passat."

Moltes van ser les reunions i trobades que vam compartir, des del Consell Intercomarcal de les Terres de l'Ebre fins la mesa d'alcaldes de la Ribera, embrió de l'actual Consell Comarcal. En el record aquesta fotografia, una de les que guardo més bons records, realitzada a finals de novembre de l'any1986 al restaurant del poliesportiu d'Ascó per l'amic Carmel Biarnés. Una reunió d'alcaldes de la comarca amb el president de la Generalitat Jordi Pujol i el president de la Diputació Josep Gomis. Juli Vives, alcalde de Móra d'Ebre, escoltant la conversa, darrera de Jordi Pujol.

Per conèixer la importància política de Juli Vives per a Móra d'Ebre i la comarca de la Ribera d'Ebre recomano la lectura de les dades biogràfiques que ens ofereix l'amic Jordi Duran al seu bloc.