18 de desembre del 2016

10 ANYS DEL BLOC.


Ja han passat 10 anys, un 18 de desembre de l'any 2006 vaig estrenar el meu BLOC com una pràctica informàtica que aleshores es començava a generalitzar en àmbits polítics i especialment al món de l'ensenyament. La primera entrada al bloc va ser un record - homenatge a les Brigades Internacionals, homenatge que duia el títol "Retorn a l'Ebre", essent reconegut especialment el darrer comandant de la Brigada Lincoln, Milton Wolff (1915-2008).  Un acte de reconeixement al que, per cert,  hi participà per primer cop un representant del govern dels EEUU com va ser el Cònsul General de Barcelona, Joan Alsace.

Curiosament aquesta és l'entrada 1.500 del bloc. Tot i que el fenomen dels blocs ha anat minvant amb el anys donant pas a d'altres xarxes socials com facebook o twiter, darrerament he tingut entrades amb més de mil cinc-centes visualitzacions. Els anys amb més visites van ser el 2008 (57.917) i 2009 (55.852), anys que coincideixen amb la meua activitat política com alcalde i senador. 

L'activitat al bloc amb els anys ha anat disminuint, si l'any 2007 vaig fer 267 entrades, l'any 2015 en vaig fer 79. En quant als temes la majoria han estat els d'Actualitat seguit dels d'Història, Ajuntament, Gent de Flix, Senat, riu Ebre, Descontaminació embasament, Medi Ambient, Ercros, Central Nuclear d'Ascó, Riberencs, llibres...



Moltes gràcies a tots els que en un moment o d'altre hi entreu o hi heu entrat.

1 comentari:

Jaume Masip Llop ha dit...

Gràcies a tu, Pere, per aquests deu anys de bloc!