1 de setembre del 2017

CIUTAT DE LLOPS



Falten 5 dies per començar el viatge que ens ha preparat Andreu Carranza, cinc dies per conèixer la CIUTAT DE LLOPS. Columna edicions a partir de proper 6 de setembre posarà  a la venda una de les novetats més esperades del guanyador del premi Josep Pla 2015, amb una frase més que intrigant: "El que pot amagar el riu no ho saben ni els mariners".

Sinopsi 

«El van trobar a la vora del riu. Aparegué nu, el cos tintat de fang negre i pudent, voltat de fantasmagòriques cendres que la brisa de l’alba aixecava entre arbres fumejants. Subjectava contra el ventre un corn: una gran cargola de mar d’un blanc immaculat. En posició fetal, acabat de néixer de les entranyes de la mare Terra. El pare Ebre llepava les vores socarrades, les arrels del canyar consumit pel foc i corria avall indiferent, entonant la cantarella de l’aigua». 

Ciutat de llops és un viatge inquietant per la Ribera en què el lector remuntarà les aigües a sobre d’un llagut amb l’oncle Passarius, l’Eban, l’Abiner, la Baikar, l’Ager i l’Aranko. Serà una ruta emocionant a la recerca de respostes, una travessia plena de misteris, de dubtes, de fets fantàstics, de velles llegendes, d’éssers mítics, d’històries de l’Ebre. 

Com als personatges, una boira aclaparadora ens submergirà en les profunditats de les històries del riu, perquè el que amaga el riu no ho saben ni els mariners".

L'ÈXIT ESTÀ ASSEGURAT
FELICITATS, ANDREU !!!