28 d’abril del 2018

MOR EN ACCIDENT L'EXDIPUTAT MIQUEL ÀNGEL MARIMON.


El Diari de Tarragona ha donat la notícia. La mort en accident al terme de Tivissa de Miquel Àngel Marimon em porta molts records, especialment de la seua època de diputat al Parlament de Catalunya i de regidor a l'ajuntament d'Ascó. La Wikipèdia ens ofereix una actualitzada informació de la trajectòria d'aquest fill de l'exili català a Xile.


 (Diari deTarragona, 28 abril 2018)

"El sinistre ha tingut lloc aquest divendres al matí a la carretera C-44. La conductora del vehicle ha resultat ferida en estat crític i l'han traslladat en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. 

La persona morta aquest divendres al matí en un accident de trànsit a la carretera C-44, al terme de Tivissa, és Miquel Àngel Marimon i Fort, de 72 anys i resident a l'Hospitalet de l'Infant. Marimon va ser diputat al Parlament de Catalunya des del 1984 fins al 1992 per Convergència i Unió (CiU). També va ser regidor de l'Ajuntament d'Ascó i fundador i president del Club d'Atletisme del municipi, on va residir durant els anys que va treballar a la central nuclear. Va ser atleta del Reus Deportiu i entre altres entitats, també va estar lligat al Club de Tir al Plat de Flix i el Club de Caçadors de Sant Miquel d'Ascó. "

Ascó, sant Jordi 1992, d'esquerra a dreta: Conseller de Cultura, J. Guitart, alcalde d'Ascó, J. Ferrús, M.A. Marimon, P. Muñoz i la regidora d'Ascó, M. Vallés

WIKIPÈDIA. Miquel Àngel Marimon i Fort (Santiago de Xile, 11 d'abril de 1946 - Tivissa, 27 d'abril de 2018[1]) és un polític català. 

Fill d'exiliats polítics, estudià Informació i Turisme i Publicitat. De 1960 a 1962 fou membre del Centre Català de Santiago de Xile. A començaments dels anys seixanta va tornar a Catalunya i es dedicà a l'atletisme. De 1964 al 1972 fou atleta del Reus Esportiu, obtenint la medalla de bronze en diverses competicions. Ha format part del Club de Tir al Plat de Flix (1975-1979) i del Club de Caçadors de Sant Miquel d'Ascó (1979-1984)...

D.E.P.