30 de juny del 2020

M. Mar Carranza, directora de l'Institut de Flix (2004-2020).


Ahir, dilluns 29, vaig assistir a un esdeveniment molt important de l'ensenyament de Flix, als moments finals del claustre de professors on M. Mar Carranza Pasarrius, després de 16 anys a la direcció de l'institut de Flix,  traspassava el càrrec a la nova directora,  Montse Guiu Rozas.
Ha estat un acte carregat d'emocions on s'ha fet un reconeixement a la persona que ha dirigit  l'Institut de Batxillerat des de l'any 2004,  havent aconseguit fites molt importants en tots els àmbits, amb un ensenyament de la ESO, del Batxillerat i dels Cicles Formatius de prestigi i reconegut arreu, especialment per la comunitat educativa. Un reconeixement que hem pogut constatar els darrers dies per part del Consell Escolar, de l'Ajuntament, de les l'AMPA, dels alumnes, del professorat o personal del PAS. I com no podia ser menys pels companys i companyes jubilades els darrers anys i també pels ex-directors que ahir vam aprofitar l'avinentesa de compartir amb Mar Carranza aquests moments tan importants, per agrair-li aquest anys de direcció i per felicitar-la pel seu bon saber ser, fer i estar.
Dels apunts finals dels diferents parlaments he pres nota de tres paraules que s'han anat repetint d'una manera o d'una altra, tres paraules que defineixen molt bé la trajectòria docent i directiva de Mar Carranza: Empatia, Respecte i Tolerància
Final de curs, final d'una etapa: felicitats per la feina feta i els millors desitjos a la nova directora i el nou equip directiu.