20 de juny del 2021

Darrer concert de la Primavera Musical amb Xarim Aresté

 

Ahir vam assistir al magnífic concert que ens oferí Xarim Aresté a la pista de la Unió Social. Va ser el darrer i la principal sorpresa de la programació de la Primavera Musical, programa que enguany, i després del parèntesi obligat per la pandèmia de l'any passat, ha arribat a la 31a edició.  

Programació musical  que ens ofereix la regidoria de Cultura  i que va començar el 3 d'abril, dissabte de Pasqua, amb la tradicional Cantada de Caramelles, realitzada de manera extraordinària i amb totes les mesures de distància i seguretat a la pista de la Social. Espai també utilitzat el passat dissabte 12 de juny pel Big Band Basket Beat.

Programació realitzada amb molt bona acceptació i amb totes les mesures de seguretat del moment. Entre les que hem pogut assistir destacaria la del 23 de maig, a l'original  concert de Sánchez & Fortuny. Piano - Duo, format el 2017 al Conservatori Superior del Liceo, qui ens interpretaren  obres de Mozart, Schubert i Beethoven, concert  a quatre mans realitzat a l'església parroquial.

( Fotografia de l'assaig previ al concert realitzada amb el mòbil. )

Xarim Areste: Vull viure d'aventures (Bola de Drac)