Flix tenia 5.663 habitants (màxim històric), 716 residents a la colònia. El cens escolar era de 1.329 alumnes, 656 nens i 673 nenes.
Hi havia censats 11 tractors, 100 mules, 80 ases, 10 cavalls i 150 carros.
L’ajuntament edita un llibre titulat “Veinticinco años de labor” 1938-1963. (Un cuarto de siglo de paz i prosperidad). És una memòria de la gestió municipal dels ajuntaments franquistes. Al final facilita un resum de l'acció política de la Falange i de las JONS local, un "cuadro de bienhechores de Flix" i una relació de "Caídos durante la Cruzada de Liberación": “Caidos por Dios y por España en el frente: 14, i Caidos por Dios y por España en la retaguardia: 23”.
S’asfalta la carretera entre Flix i la Palma d’Ebre.
4 de gener. Es funda la Sociedad de Pescadores “el Lucio”.
7 de febrer. Espectacular nevada. Es registren temperatures de 10 graus sota zero.
Festes Majors d'Agost: Ma Dolors Rey, reina de les Festes Majors.
15 d'agost. Primera “cuestación” de la Lluita contra el Càncer a
Flix. Rita Ferrús Arnavat, Vda de Oriol, "Delegada Local de la Junta de Damas de la Asociación Española contra el Cáncer".
9 d'octubre. Inauguració del primer curs de Batxillerat del "Colegio Libre Adoptado" (CLA). Francisco Dorda fou el primer director. El centre de batxillerat està situat a una de les ales del Casino.
9 d'octubre. II Galas del Ebro: " Más de 25 participantes de toda la comarca de los que podemos destacar como primeras figuras en sus especialidades: Juanita Garcia, Ginés Bagés, Pepita Pitarch, Juan L. Mestres, Juan J. Agramunt, Duo Jovens por Flix, José Ma Pujol y Juan Roca por Mora de Ebro, Juan Vendrel, un joven violinista por Torre de l'Español, Josefa Rodríguez por Ribarroja de Ebro"
17 d'octubre.
10 de desembre: Mor als 90 anys de Francesc A. Ripoll Fortuño, president històric de la SEQF.
15 de desembre: Nevada.
- Fotografia de grup escolar amb el mestre J. Martínez. (curs 1963-64)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada