6 de juny del 2007

BOOKr DEL POBLAT IBER DELS CASTELLONS

He provat un nou sistema per veure les fotografies del poblat : Cliqueu Aquí

Observació: Problemes de blocatge a l'ordinador del programa que activa el BOOKr ha fet que elimini aquest book de fotos del poblat dels Castellons de Flix, fotos realitzades per J R Ferrús que intentaré reproduir per un altre sistema.

13 comentaris:

i ha dit...

I no poseu cinc cèntims del que va?
Index? Resum de contraportada?
Au! Un esforcet!
I us agrairem.

jordi ha dit...

si se t’acaben les històries del passat i no vius el present que trons vols fer a l’ajuntament.
Au!! posat la manta al coll i agafa el cabasset, que ja en tenim prou de tanta tonteria.

P ha dit...

El Bookr és una prova de nou format de visualització d'imatges.
Anònim: Jo sóc Pere Muñoz Hernández, de Flix, professor d'història i batlle de Flix, si et sap greu que ho siga, és el teu problema, no el meu. Agraït pel teu interés en el meu bloc.

Mani, fill de Mani ha dit...

"Cal conèixer el passat per entendre el present." És una de les primeres coses que t'expliquen a l'escola. Viure el present perquè sí, sense saber res de lo que hem sigut, som i serem, és típic de la gent de ment tancada, egoista i que se pense que és lo melic del món, que fa i desfà sense tindre en compte lo que deixe pel que vé detràs! Anònim si tan fart n'estàs fica-te'la tu la manta al coll!

Norma Pujol Farré ha dit...

Semble mentira els comentaris tant "arcaics" que arriba a posar la gent, més concretament els anònims, que a més no tenen ni la mínima dignitat de posar el seu nom, tanta vergonya us fa?

I a més a més, senyor/a anònim li recordo que si no fos pel passat no podriem entendre el present, sense el patrimoni històric no hi ha reflexió possible sobre el present i tampoc podríem entendre com s'ha fet la nostra societat,...

Estic orgullosa de que hi hagi gent que sàpigui apreciar el nostre passat i, d'altra banda, dolguda pels comentaris d'altres.

Unknown ha dit...

Bon dia Pere,
Bona idea el tema de mirar les fotos del llibre del poblat Ibèric, , el que passa és que aquest tipus d'enllaços son una mica pesants.

On és pot adquirir ?
Em fa gràcia pq quan és va trobar aquest poblat , encara era estudiant d'Història .

En un altre ordre de coses ...

Jo no deixaria publicar Anonims .

Crec que el dia 16 Flix tindrà l'alcalde que és mereix , però tal com han anat les coses , l'equip de govern tindria d'ésser la totalitat dels regidors electes .

Es un moment molt important per Flix , pose-us a treballar companys.

Salutacions

Roser ha dit...

Anonim, primer que tot una mica de respecte, perquè t'agradi o no Pere Muñoz encara és el Batlle de Flix!
Suposo que deus saber que és professor d'Història, bueno ho podriem dir millor; per a mi l'únic professor que ha fet que m'agradi la història i que l'entengui, així que crec que està en tot lo dret de deixar de parlar de política i començar a parlar del que és la seva professió!!
Salutacions

Unknown ha dit...

Si una societat igual com un arbre te les arrels al passat, el tronc al present i el futur en les noves branques esta plena de vida i per tant socialment avançada; la qui no sap quines son les seves arrels difícilment creixera forta.

Molly ha dit...

Crec que és força simptomàtic i llastimós que l'únic argument que l'anònim pot aportar per al·legar un canvi de govern al consistori sigui aquest...

Tan de bo algun dia poguèssim abordar un debat polític i social ric, complex, plural, sense hostilitats, sense prejudicis i des del respecte.


Malauradament, hi ha gent que des de l'arrogància, la ignorància ila intolerància desgasten les il·lusions, els esforços i treball de la gent. Evidentment, tothom pot avaluar una acció de govern i en base als seus principis, les expectatives i prioritats determinar si és lícita o no una reelecció; però aquests comportaments indesitjables no harien de donar-se en una societat democràtica.

mpau

jordi ha dit...

Si que és lleig anar d’anònim però no tothom té el do de la paraula, si aquest vol dir això i realment hi ha llibertat d’expressió, no cal ser tan alarmista ha dit el que volia dir, però no s’atreveix a dir qui és, ho trobo lícit com tb entenc els quatre crits de la plaça de l’ església. Cadascú és com és i això d’anar tallant les ales a la gent espontània no és just, tant s’ha de respectar al batlle com al ciutadà que amb un cop d’energia diu el que vol i com pot.

Maria José ha dit...

Hola Pere, "l'anònim valent", amb el seu estúpid comentari demostra ser un espècimen que per sort és en vies d'extinció, per desgràcia molt lentament.
Encara existeixen massa feixistes, ells creuen ser els únics portadors de la veritat, els hi molesten tots els que no pensen com ells i al contrari que tu, sols viuen en els records del passat, (colla d'ignorants).
Nosaltres vivim el passat, el present i el futur del nostre estimat poble.
No deixis de ser l'Alcalde mai, de ben segur que has estat el millor fins ara i esperem que en el futur(paraula que esconeix "l'anònim"),
els bons veïns i veïnes de Flix puguem gaudir de la teva feina i la del teu equip.
Salutacions,

Ramon

Anònim ha dit...

Pere, l'anonimat, segons com, no existeix.

I segons com, pots saber des d'on han enviat segons quin missatge, encara que potser no qui ho ha enviat.

De totes formes, qualsevol anònim està a alguna base de dades amb tots els protocols de com ha arribat fins on ha arribat.

Salut i a veure com es presenta l'estiu per tothom pensi com pensi.

JA

pere ha dit...

si doneu tanta importància als anònims aquests no acabaran mai. Es pot entrar a comentaris de qualsevol adreça coneguda que tinguis. això és internet.