15 d’octubre del 2007

UNITAT I RESPONSABILITAT

"PER UNA ESQUERRA FORTA:UNITAT I RESPONSABILITAT

Davant el debat suscitat entorn la Conferència Nacional 2007, que s’ha de celebrar a Barcelona el proper 20 d’octubre, els sotasignants, alcaldes i alcaldesses d’Esquerra, volem fer una crida a la unitat i a la responsabilitat. En aquest sentit volem manifestar:

1. La Conferència Nacional 2007 ha de ser un espai de debat constructiu, les conclusions del qual han de servir per impulsar el nostre projecte de manera immediata de cara a les properes eleccions estatals i alhora definir un horitzó per tal que el poble català pugui exercir, el més aviat possible, el dret a decidir el seu futur, pacíficament i democràticament. Caldrà, doncs, un esforç per part de tothom per tal d’incorporar a la Ponència, al màxim possible, les diferents sensibilitats i garantir la unitat per continuar avançant en favor d’una majoria social favorable a la independència de la nostra nació.

2. El treball que estan fent les persones que són als diferents governs, en nom d’Esquerra, tant de la Generalitat de Catalunya, com al Govern de les Illes Balears, de les diputacions provincials, dels consells comarcals, és un treball imprescindible per avançar en la creació d’una majoria social favorable a la independència de la nostra nació.

3. La presència en aquests governs és una eina de suport indispensable per aquelles persones que des dels governs dels nostres ajuntaments treballem, dia a dia, per incorporar la majoria dels nostres conciutadans a aquest gran projecte, i només és justificable la nostra sortida voluntària d’aquests governs si no hi puguessim anar creant estructures d’estat i consciència nacional. Anar a l’oposició voluntàriament, en aquest moment, seria una irresponsabilitat que posaria en perill els importants guanys pel país que la presència i l’acció de govern d’Esquerra han produït des del 2003.

4. Per tot això creiem que el millor servei que pot fer Esquerra en aquest moment històric és continuar treballant des del Govern de la Generalitat i la resta d’institucions en la mateixa línia, intentant fer-ho millor dia a dia, per tal de fer crèixer el projecte de l’esquerra independentista.
Octubre 2007."

1 comentari:

quim ha dit...

Em fa l'efecte que esquerra ja ha perdut la clau i solament li queda el clauer...tal i com mostra clarament la foto de l'entrada.