24 d’octubre del 2007

CANDIDATURA AL SENAT

Els mitjans de comunicació finalment s'han fet resò de la meua candidatura al Senat vers les properes eleccions generals del mes de març. Ho diu el Punt: "L'executiva regional d'ERC de la federació de les Terres de l'Ebre va donar un suport unànime, en la reunió mensual que aquest octubre va tenir lloc el dia 17, a la candidatura de l'alcalde de Flix, Pere Muñoz, perquè encapçale la llista d'ERC al Senat per la demarcació de Tarragona. Muñoz, que va expressar la seva voluntat de ser el cap de llista republicà a la cambra alta en representació de les Terres de l'Ebre i el Camp...". Amb tot cal recordar que oficialment hauré d'esperar que s'obri el termini de preentació de candidatures per fer-ho efectiu. Termini que es preveu s'obri a començaments de novembre, i un cop presentada la meua candidatura, serà la militància, en el Congrés Regional d' Esquerra de les Terres de l'Ebre, qui decidirà si finalment encapçalo la llista al Senat.

5 comentaris:

Norma Pujol Farré ha dit...

Enhorabona Pere!

Jacme ha dit...

enhorabona! espero que si te'n vas a los madriles no atures el bloc... :D

quim ha dit...

Tot i que no m'agraden els multicàrrecs polítics i que una mateixa persona pugui ocupar més d'una trona a diferents llocs...
Espero que tinguis molta sort i Enhorabona!Tant de bò n'hi haguèssin molts com tu per aquestes trones.

Jordi ha dit...

Segur que faràs feina.Enhorabona.

Carme Comas ha dit...

Enhorabona i espero que vagi bé la nova experiència. Des de Tortosa farem el que està en les nostres mans per a què això arribi a ser una realitat.
Carme