14 de gener del 2008

OBJECTIU: UN PAÍS DE PRIMERA


Avui s'ha anunciat oficialment la convocatòria d'eleccions al Congrés de diputats i al Senat espanyol pel proper 9 de març. Oficialment s'ha donat el tret de sortida de la cursa electoral, tot i que la campanya començarà el proper 22 de febrer. Mentres ahir diumenge els caps de llista d'ERC per a les eleccions al Congrés de les quatre demarcacions catalanes, liderats pel de Barcelona, Joan Ridao, presentaren l'eslògan que Esquerra Republicana de Catalunya difondrà durant la precampanya i campanya electoral, que serà "Objectiu: un país de primera".
El lema s'ha elaborat a partir de la participació de pràcticament 1.600 persones que, a través d'una pàgina web d'ERC, han enviat els motius pels quals volen la independència de Catalunya. Ridao ha dit que "està en joc el benestar de la gent" i que no s'hi val a "pagar impostos de primera per obtenir serveis de tercera".
L'eslògan, que es completa amb la frase "Per això vull la independència", enllaça amb el vídeo preelectoral d'ERC, presentat fa unes setmanes, on diverses persones argumenten en favor de la sobirania de Catalunya.
Per la meua part, com a candidat al Senat per l'Entesa Catalana de Progrés, demà a Tortosa participaré en una roda de premsa al costat de Lluís Aragonés, Carme Pelejà i Dani Andreu, candidats al Congrés de diputats, on donarem a conéixer els trets bàsics de la campanya electoral d'Esquerra a les Terres de l'Ebre.