10 de febrer del 2008

COMPROMÍS AMB LES TERRES DE L'EBRE

"Compromís amb les Terres de l'Ebre": Sota aquest significatiu titular demà participaré com a representant d'ERC a la Cambra Oficial de Comerç, Navegació i Navegació de Tortosa a una taula rodona amb la resta de forces polítiques amb representació parlamentària, on tindré l'ocasió d'exposar el compromisos i propostes de futur per als propers quatre anys.

"La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa convida als caps de llista de la demarcació dels diferents partits polítics amb representació parlamentària al Congrés dels Diputats a exposar les seues propostes per a les properes eleccions generals.
L’acte, que es celebrarà el proper dilluns 11 de febrer a les 19,30 h. a la Sala Valentín Faura de la Cambra, estarà delimitat amb tres grans blocs: Política territorial, Política econòmica i social, i Compromís per al reequilibri territorial.
Es comptarà amb la intervenció de: Ramon Aleu-PSC, Isabel Salas-PP, Jordi Jané-CIU, Pere Muñoz-ERC i Lluís Sunyé-IC, i serà moderat per: José Luis Mora Bertomeu, president de la Cambra."


Mentrestant aquest matí i al magnífic palau del Paborde de la Selva del Camp he participat en un acte de proximitat amb la gent d'esquerra del Baix Camp, un acte dirigit per Josep Lluís Carod Rovira, acompanyat per Ernest Benach i Lluís Aragonés entre d'altres.