22 de febrer del 2008

INICI CAMPANYA D'ESQUERRA A L'EBRE

"Les Terres de l'Ebre no poden seguir deixant escapar més trens de futur.

Els candidats d'Esquerra de l'Ebre inicien la campanya a l'estació de l'Aldea Pere Muñoz, candidat d'Esquerra a senador per la demarcació de Tarragona, acompanyat dels candidats a les eleccions generals de l'Estat per les Terres de l'Ebre, Carme Pelejà i Dani Andreu, han fet l'enganxada del cartell electoral d'inici de campanya al davant de l'estació de trens de l'Aldea. L'acte s'ha fet enmig d'un ambient festiu, que ha comptat amb la presència d'una cinquantena de militants entre els que es trobaven el president de la Federació d'Esquerra, Gervasi Aspa, el secretari d'organització de la Federació, Lluís Salvadó, i diversos alcaldes, regidors i coordinadors dels serveis territorials.
L'enganxada del cartell amb el títol "La veu de l'ebre a Madrid" i la cara del candidat al Senat Pere Muñoz, s'ha fet al davant de l'estació, com a símbol de la manca d'inversions del Ministeri de Foment a les Terres de l'Ebre. Muñoz ha manifestat que "Les Terres de l'Ebre no volem deixar escapar més trens de futur i per tant demanem ser tractats com un territori de primera. Per això exigim rebre inversions i serveis de primera, perquè paguem impostos de primera, però el que de moment hem rebut són serveis de tercera". En la seva intervenció també ha tingut paraules sobre el servei ferroviari; així ha opinat que "Les Terres de l'Ebre ens mereixem una estació de tren de l'Aldea de primera, amb més trens convencionals i aturada de l'Euromed, com la que té Calatayud. Esperem que els companys socialistes ens expliquen que hem fet les Terres de l'Ebre per a que no s'hagi invertit durant tota aquesta legislatura ni un euro en l'estació de l'Aldea ni en el manteniment de la línia Casp- Mora – Reus, quan mentrestant a Calatayud s'aturen cinc trens d'alta velocitat diaris".
Sobre les expectatives de la campanya Muñoz ha afirmat que "Estem esperançats en que la gent de l'Ebre torne a fer d'Esquerra la veu de l'Ebre a Madrid perquè el compromís que Esquerra va adquirir fa quatre anys l'hem complert". Muñoz ha finalitzat l'acte amb la promesa de que "Puc assegurar que la meva veu i la d'Esquerra serà forta, digna i insistent, tal com és la de la gent de les Terres de l'Ebre". Afirmació que ha estat rebuda amb aplaudiments pels assistents."
(Comunicat de Premsa)