10 d’agost del 2008

ENTREVISTA A "LO MUSSOL"

Avui han començat a repartir la revista trimestral "lo Mussol" de la Palma d'Ebre, la portada té una magnífica instantànea de l'embassament del poble ple a vessar gràcies a les pluges de la primavera, l'editorial recorda que entre el maig i el juny han caigut 230 litres d'aigua, "una benedicció que garanteix aigua de cara la resta d'estiu i part de l'any vinent". A la mateixa revista hi ha una entrevista bastant original que hem realitzaren la Silvia Cubells i en Josep Aymí, entrevista de tres pàgines on recorda els meus lligams amb la Palma d'Ebre. He escanejat la portada i la pàgina sis, on clicant al damunt es pot llegit la primera part de l'entrevista. A més la revista té força informació i continguts força especials, un d'ells ho es molt particularment, en concret el record per la mort de l'amic Manel Soldevila, "Manel de ca la Martina", qui ens deixà amb 54 anys el passat 19 de juny. La revista ha transcrit les paraules que la junta del Barça encapçalada pel president Joan Laporta llegí als seus funerals. Manel era membre de la Junta del Barça.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Pere, sóc la Mercè de la revista Lo Mussol, gràcies per posar-nos al teu bloc. Et faig saber que estem creant una pàgina web. Encara està en construcció, però ens queda força bé, tot i que no som experts en aquests temes, però la Sílvia i jo hem fet un curset i hi posem la nostra voluntat, que és molta. Et dono l'adreça per si hi vols donar un cop d'ull, ja ens diràs que et sembla. Que paseu tota la família un bon estiu.

Mercè

Unknown ha dit...

Hola Pere, sóc la Mercè de la revista Lo Mussol, primer de tot gràcies per haver-nos posat al teu bloc, i en segon lloc dir-te que la revista està creant una pàgina web. La Sílvia i jo mateixa hem anat a un curset i l'estem disenyant. Ens està quedant força bé, si més no hi estem posant tota la nostra voluntat, que no és poca.Encara l'estem construïnt, però si hi vols fer un cop d'ull et dona l'adreça.
www.revistalomussol.webnode.com
Paseu unes bones vacances i fins aviat.