1 d’octubre del 2008

13 PREGUNTES AL GOVERN DES DEL SENAT

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per a l'accés de doble nivell, N-340?

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per a la variant d'Aldea, N-340?

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per al programa per a la implementació de la xarxa d'indicadors ambientals del Delta?

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per a l'eliminació de la contaminació química de l'embassament o pantà de Flix?

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per a la variant de Gandesa, N-420?

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per al programa per corregir la subsistència i la regressió del Delta de l'Ebre?

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per a la restauració hidrològica de la continuïtat del riu Ebre?

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per al programa de qualitat de les aigües del Delta de l'Ebre i alimentació de les badies?

A dia d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2006 per al pont suspès d'Amposta?

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per a la variant de Corbera d'Ebre, N-420?

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per a l’A-7, tram la Jana-El Perelló?

A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per al Pla Integral del Delta de l'Ebre?

A dia d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per a la línia ferroviària Reus-Mora-Casp?