29 d’octubre del 2008

LA MINISTRA DE FOMENT I L'AUTOVIA A-7


En relació a la pregunta sobre l'autovia A-7 i la resposta de la ministra de Foment d'ahir al Senat, curiosament un dels pocs mitjans que s'ha fet ressò és el Diari de Girona:

"Foment diu que és molt prematur parlar de dates de les obres de trams de la A-7

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha dit avui que és "molt prematur" parlar de dates sobre l'estat de tramitació de les obres de diversos trams de l'autovia A-7 perquè estan pendents de la Declaració d'Impacte Ambiental (DIA).

(EFE) Així ha respost Álvarez a la sessió de control al Govern del Senat a la pregunta del parlamentari Pere Muñoz, del grup parlamentari Entesa Catalana de Progrés, sobre l'estat de tramitació de les obres de l'autovia A-7 en els trams compresos entre La Jana (Castelló) i El Perelló (Baix Ebre) i entre aquest i L'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Álvarez ha explicat que durant l'any 2005 es va fer una exposició pública per part del Ministeri de Foment d'un estudi informatiu sobre l'autovia A-7 entre La Jana i el Perelló, però com a resultat de les al·legacions, es va tornar a fer públic el document al novembre del 2007 amb les modificacions. La titular de Foment ha coincidit amb el senador en la "importància que té" culminar les obres de l'autovia del Mediterrani. Muñoz ha recalcat la importància estratègica d'aquests trams de la A-7 per a les comarques del sud de Catalunya i ha lamentat la tramitació "llarga i difícil" que ha tingut aquest projecte."

1 comentari:

Josep ha dit...

Jo el que lamento no és lo que ha trigat la tramitació d'aquestes obres, lo que lamento és que s'estigue contruint una autovia PARAL·LELA a l'autopista AP7. No seria millor haver fet gratuita aquesta autopista en tot el seu tram???
Ens estem carregant a una velocitat increíble el territori!

Ens omplim la boca amb l'etiqueta de "Desenvolupament Sostenible" i els nostres governs no en ténen ni idea del que això significa