7 de gener del 2015

ANDREU CARRANZA GUANYA EL PREMI JOSEP PLA 2015


Aquesta nit  l'amic Andreu ha guanyat el premi Josep Pla, és la primera gran notícia literària de l'any. La Ribera d'Ebre, Ascó, Flix i la república literària ebrenca estan d'enhorabona. Andreu Carranza després del seu particular homenatge a Antoni Gaudí amb "la Clau Gaudí", ens ofereix una novel.la  amb un altre dels grans, mossen Cinto Verdaguer, com a protagonista amb l'obra "El poeta del poble". 

Les xarxes socials s'han omplert de felicitacións des del primer minut que s'ha donat a conèixer el seu nom...twiter i facebook... la majoria de Flix: Francesc, Norma, Carme, Pere, Dora, Jordi, Marià...

Laura Borràs, Directora de la Institució de les Lletres Catalanes ha estat la primera i ens ha apuntat: "Andreu Carranza reivindica amb entusiasme la figura de Verdaguer", "El poeta"; Isona Passola: "Visca les #Terres de l'Ebre i el @gran andreucarranza #PremiJosepPla d'enguany!!! Visca lo Gitano Blanc!!!"; Llucia Ramis: "Carranza: Soc un home del sud, em pot la passió. Us vull oferir aquest bocí del cor que palpita del poeta del poble", "Verdaguer és rumba", diu Carranza. Vardaguer a ritme de rumba"; Josep Bargalló: "Felicitats @andreucarranza pel premi Pla #flixanco #Ebre"... de tots els twits un dels més emotius l'he trobat amb la nota del Gitano Blanc escrit als minuts de donar-se la nova: "Estem molt orgullosos i ens sentim molt afortunats de ten ir-te al nostre costat. Andreu Carranza, lo nostre patriarca, premi Josep Pla 2015!!! T'ho mereixes, Lo poeta del poble lo peta... y lo sabes!!!".

De tots el diari digital de cultura "el Núvol" ha estat el més contundent: "Nit Verdagueriana a l'hotel Palace". 

Aquesta nit els Reis d'Orient han passat pel carrer Amassadora...


MOLTES FELICITATS ANDREU !!!