26 de maig del 2007

BLOC FLIXANCO A SHANGHAI

Des de la Xina amb amor, podria titular-se aquesta nova entrada. La Sònia i el Ramon han creat el seu propi bloc a Shanghai. El treball com la vida dóna molts tombs, i en Ramon per motius professionals ha estat destinat a la Xina. Són molt interessants les paraules i sentiments que es poden expressar en recordar el poble on has nascut, on tens la teua família i els teus amics vivint lluny. Per Nadal, en la seua darrera estada a Flix, van tenir el detall de regalar-me una versió en xinès del Petit Príncep d'Antoine de Saint-Exupéry, la Júlia els hi havia encomanat sabent que ens fem la col.lecció de traduccions d'aquest magnífic llibre, sens dubte un dels llibres més universals, traduit en la majoria de les llengües del món. El bloc de la Sònia i en Ramon ens han acostat Flix a Shanghai i viceversa. Les seues paraules des de la distància donen encara des de la globalització i les noves tecnologies, més valor a conceptes com l'amistat, la família, l'enyor, el poble...

2 comentaris:

mami ha dit...

moltes felicitats pel bloc flixanco a shanghai, m'agradat molt les noves vivencies de la Sònia i el Ramon,continueu així encara que estiguessiu a milers de quilòmetres. fins aviat petons.

Lluïsa VAYreda i Gemma LAS heras ha dit...

hola!
estava buscant informació sobre el petit príncep i he trobat aquest enllaç i no me n'he pogut estar. Nosaltres també fem col.lecció del petit príncep en diferents llengües i fa poc el vàrem rebre en xinès. Quina il.lusió rebre el llibre de mans d'algú que estava a tant quilòmetres de casa i ha pensat en tu, eh?