9 d’agost del 2007

FLIX: AMBIENT DE FESTA MAJOR

Tot és a punt per la Festa Major. Les exposicions, l'original portada de la Festa de Núria Fauquer, els jurats de fotografia i el de narrativa del "Flix d'Abans", els típics paperets, les llums de festa, el programa, els estiuejants... La premsa d'avui ha destacat la importància de la Festa del riu dins el context de la nostra Festa, així com les pubilles Andrea Garcia, Carola Gironés, Cristina Ferrús i Marta Roc, i el pregoner Andreu Carranza. Vagi per endavant la meua Salutació que es pot llegir al Programa de la Festa Major i a La Veu de Flix:

SALUTACIÓ

Benvolguts veïns i veïnes.

Un any més tinc el goig d’adreçar-me a tots vosaltres amb la tradicional salutació de l’alcaldia per la Festa Major. Com sabreu enguany ha estat un any de canvis en la composició de l’ajuntament de Flix, així la preparació i organització de la nostra Festa Major ha estat encomanada a un nou regidor, en Ramon Sabaté, qui és el nou responsable de Festes i Tradicions de l’ajuntament, substituint a Neus Guiu, regidora de joventut, a qui vull agrair el bon treball fet durant el darrers quatre anys. La nova regidoria de Festes ha organitzat amb el suport de la Comissió de Festes un programa d’activitats que farcit de propostes engrescadores per a tothom on la gresca i la festa ompliran els carrers, places i racons del nostre poble. Un marc aquests, especialment el carrer Major i l’avinguda de Catalunya que s’estrenaran de bell nou després de la remodelació urbanística realitzada els darrers mesos.
Com ja es tradicional la nostra Festa Major comença amb la proclamació de les nostres pubilles i el pregó, que enguany serà LA CLAU de la festa a càrrec d’Andreu Carranza, èxit de vendes enguany amb la seva obra “La Clau Gaudí”. Acte seguit viurem fins el 18 d’agost les nostre Festes Majors, on el dia i la nit ens donen la benvinguda d’una manera especial, on la festa del riu, els Xofars, les revetlles, els actes religiosos, el carnaval d’estiu, els gegants i capgrossos, i especialment els flixancos i flixanques són els veritables protagonistes.
Per acabar agrair un any més el treball i col·laboració desinteressat de la comissió de festes, enguany amb algunes cares noves, així com de les entitats culturals i esportives. Agrair el civisme que s’espera regni en mig de la xerinola, la germanor i el caliu humà que ens reserva la festa. Tot desitjant-vos en nom propi i de la resta de companys del consistori que tingueu unes molt bones festes en tots els sentits amb els vostres amics i familiars.

Salut i bona Festa Major.

Pere Muñoz Hernàndez
Batlle de Flix

2 comentaris:

Anònim ha dit...

BONES FESTES A TOTHOM!!

I recordar com a aficionat als escacs i com a jugador del Club d'Escacs Flix que, segons el que he llegit al programa de festes, el divendres dia 17 i a les 17 hores, hi ha escacs a la Plaça Major.

Els flixancos i visitants que vulguin gaudir una bona estona d`aquella tarda escaquística, que vinguin a animar als jugadors locals i a aplaudir les genials combinacions dels veterans i joves cracks de l'equip que necessita més escaquistes per la temporada que ve.

Gràcies i a xalar!!

JA

PS Un dia s'ha de fer un homenatge a gent com els senyors Abelló, Monclús i altres que han fet que Flix tingui aquest club.

2teixidor ha dit...

Bones festes a tots los flixancos i en especial als blocaires.