20 de setembre del 2008

RESTAURACIÓ DEL MEANDRE




Dues imatges de les obres al meandre de la marge dreta sota la presa (3).


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons, he passat més de 6 o 7 cops i ni m'he ne fixat! Aver si quede bonic!

Unknown ha dit...

si... molt tapar misèries, però del merder que queda, no ens en diuis gaira cosa, pere.
a veure si fas lo favor de contestar a algunes coses que et diem, home! com ara: quin projecte energètic de futur te la comarca? entre les nuclears, lo cementiri, les planmtes gasificadores, i ara los parcs eòlics???
au, pere, no mos facis patir més, home!

Unknown ha dit...

gràcies, reyes!
per fi veig algú que està pel que s'ha d'estar... tanta cosa polida i tanta cultureta de riu, que està bé, però també s'ha de parlar de coses sèries, no?

P ha dit...

Amics pere andreu i llibertari. En primer lloc agrair-vos els vostres comentaris i el segiment que feu del bloc. Com veureu aquest bloc preten ser una mena de dietari de les meues activitats quotidines des de els diferents llocs i espais que visc, l'alcaldia, el senat, la història, esquerra, flixanco... per tant, no pretenc sentar doctrina i crear opinió. Aquesta entrada, per exemple, es refereix a una de les actuacions mediambientals més reivindicades des d'anys a Flix, i és normal que hi faci el seguiment... Parleu del futur energètic de la comarca, nuclears, cementiti, parcs eòlics... segurament estariem més aviat d'acord en mols aspectes...l'abus mai es bo i per tant cap imposar la racionalització democràtica d'aquestes instal.lacions, és a dir, s'ha de tenir en compte la gent del territori, aspecte que pel que m'ocupa intento sempre tenir en compte.

Unknown ha dit...

gràcies pere contestar, pere (i disculpa, ja sé que estàs enfeinat... com gairebé tothom avui dia) i t'agrada fer el seguiment d'alguns temes específicament.
el cas és, però, que molts ens sentim desemparats en alguns aspectes i, si no podem parlar amb tu, amb quí en parlaríem? en aquest tema del desenvolupament energètic no responen enlloc (ni ajuntaments ni consell comarcal ni serveis territorials de l'ebre, ni res de res), i crec que la població tenim dret a saber quin futur ens espera a la comarca.
què fem, los que no mos agradi l'actual model? comencem a fer maletes cap a tarragona o barcelona? què podem fer?

Anònim ha dit...

Crear alternatives