17 de març del 2009

EL PSOE DE GUADALAJARA I EL MAGATZEM TEMPORAL CENTRALITZAT

NO VOLEN EL MAGATZEM DE RESIDUS NUCLEARS
El PSOE de Guadalajara ho pot dir més alt però no més clar.

Els socialistes guadalajarenyos, per si quedava algun dubte, han insistit en la seva posició.

Eldigitalcastillalamancha.es

El comitè provincial del PSOE de Guadalajara ha aprovat aquest dissabte tres resolucions: En contra del transvasament Tajo-Segura, el rebuig al magatzem temporal centralitzat de residus nuclears (ATC) i el suport a les polítiques socials davant la crisi. Sobre l'ATC, la resolució aprovada recull la "absoluta oposició" del PSOE de Guadalajara a la seva instal·lació i es fa ressò de l'opinió contrària de la gran majoria de la població de la província.

A més, recorda que Guadalajara ha estat i continua sent "solidària com cap altra amb el desenvolupament de l'energia nuclear", en clara referència a les centrals de Trillo i Zorita.

Al mateix temps, es refereix a la contundència amb la que el PSOE ha expressat aquesta opinió a través dels seus grups en ajuntaments i a la Diputació, demanant finalment als ciutadans, i en especial als de les zones d'influència de les actuals centrals , "que no es deixin seduir per cimbells de ràpids beneficis, incompatibles a mig i llarg termini amb un desenvolupament d'acord amb els desitjos de la majoria... (continuar llegint)

1 comentari:

Unknown ha dit...

Mira tú! ara resulta que a guadalajara són el més solidaris i no volen cementiri, i el partit de govern (a comunitat i a madrid) els recolza totalment. I aquí què passa? doncs que els companys de tripartit (sabaté) diu que ja li està bé que ens ho posin. Quina paradoxa, no? xq a guadalajara no i aquí si? Que ens hem deixat sedüir pels cants de sirena que diuen? PROU DE MALTRACTAMENTS A LA RIBERA D'EBRE !