8 de març del 2009

IMPREMTA BABEL

La novetat literària de l'Ebre per excel·lència s'ha posat a la venda aquesta setmana. "Impremta Babel" d'Andreu Carranza. En català editat per "Columna" i en castellà per "Ediciones Temas de Hoy". Després de l'extraordinari èxit de vendes i traduccions de "La Clau Gaudí" Andreu torna als seus origens literaris amb una història plena de misteris i sentiments. Com ha dit Ignasi Riera en referir-se a Andreu i la seua obra: "Es tracta d'un escriptor que es desperta cada matí davant l'Ebre, que recorre els camins ocults de la seva terra i fa atenció fins i tot als missatges dels mussols. ¿A qui sorprendrà que tracti de desvetllar els misteris d'un impressor que no va voler sotmetre´s als dictats dels poders injustos?". La Marfanta el dijous passat feu una excel·lent entrada al blog, a l'igual que a Tortosa les llibreries de Flix, amb l'orgull de comptar amb una novetat literària molt nostra, li han donat el protagonisme dels seus aparadors convençuts d'oferir un dels èxits literaris dels propers anys.

"Les imatges es dilueixen en la boira d'aquell matí de tardor del 1961, quan vaig arribar a casa dels oncles. Acabava de fer set anys i no podia parlar. D'abans d'aquell moment en conservo algunes esgarrapades en l'aire, instants atrapats en una pluja de miralls..."... la bona lectura està assegurada!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

una latra novela? bé, la llegirem a vora què hi diu.
D'aixòs...Pere: què en farem d'allò dels molinets del pas de l'ase?

Unknown ha dit...

prou especulació amb el potencial de la comarca1 REPLANTEJAMENT DEL MODELENERGÈTIC COMARCAL ARA MATEIX! No al parc eòlic el pas de l'ase!