31 de maig del 2011

DIJOUS AL CENTRE D'EMPRESES "LA RIBERA" ES PRESENTARÀ EL ....


Aquest matí he rebut la invitación a la presentación de l’acord entre les empreses Seeger Engineering i Ercros, per a desenvolupar el projecte d’una planta de cogeneració orgànica i una planta de producció de pelets a Flix. Presentació que es farà al Centre d’Empreses “La Ribera” el proper dijous 2 de juny a les 18 hores.

Sens dubte, serà un dia important per a Flix, un pas més després de la reunió mantinguda dimecres passat al ministerio d’Indústria amb el director general d’Energia i Mines, Antonio Hernández, qui estava acompanyat per Cristina Tapia, cap d’area de producción de la subdirección general d’energia elèctrica i per Alfonso González Finat, asesor del secretari d’estat d’Energia. Responsables ministerials a qui Thomas Krause, Gerent General de SEEGER ENGINEERING INTERNATIONAL  GmbH i Marc Fargas, director de la fàbrica d’ERCROS Flix, presentaren el projecte amb tota mena de detalls.  Projecte que es preveu sigui també presentat la setmana propera el marc de la commemoració de l’Any Mundial de la Química a la carpa instal·lada per l’AEQT a la rambla de Tarragona als professionals del món de la química.

(La fotografia de grup amb els participants a la reunió esta realitzada al despatx del director d'Energia y Minas davant d'una pintura de Santa Bàrbara, patrona dels miners).