9 de juny del 2011

DARRER PLE DE L'AJUNTAMENT DE FLIX


La crònica oficial de la web de l'ajuntament de Flix diu:


"Ahir dimecres, 8 de juny, al vespre, se celebrà l'últim Ple de l'Ajuntament de Flix de la legislatura que finalitza, la de 2007-2011, que comptà amb l'assistència de la totalitat dels regidors i les regidores. Aquesta sessió plenària, totalment protocolària i que se celebra d'acord amb la normativa, tenia per objecte aprovar l'acta de l'últim Ple. No obstant, s'aprofità l'avinentesa perquè cadascun dels representants expressés unes paraules de comiat, comptant que la majoria, tret de dos -Ramon Sabaté i Rita Costa- no continuaran en la propera legislatura de 2011-2015. L'alcalde en funcions, Oscar Bosch, féu un repàs del que havien estat aquests quatre anys, a més de fer esment dels setze anys que portava formant part del consistori, etapa de la seua trajectòria que ara finalitza. Així mateix, l'alcalde tingué unes emotives paraules de record per a Montse Canals, la regidora de CiU que morí a mitjans de la legislatura. Finalment, va agrair tota la col·laboració rebuda tant dels regidors i les regidores com del personal de l'Ajuntament."


El 16 de juny de 2007 es va constituir l'ajuntament que ahir feu la darrera sessió de ple d'aprovació d'actes: Han passat quatre anys, queda per la història recent la portada de la Veu de Flix d'aquell juny, les paraules de satisfacció d'haver treballat pel poble per part de tots els regidors al final de l'acte, l'emotiu record a Montse Canals, i com diu l'amic Jaume "el plaer d'haver treballat pel poble de Flix com a membre d'aquest equip", frase que m'ha traslladat a les paraules que vaig esmentar al discurs d'investidura aquell 16 de juny. 


""...Si féssim un símil esportiu, l’ajuntament amb els resultats de les eleccions municipals del passat 27 de maig, s’ha configurat amb un equip amb onze jugadors, de característiques diferents, de sensibilitats diferents, de tres partits polítics diferents, amb un equilibri de jugadors de dos d’aquests partits polítics, amb set jugadors-regidors que es mantenen de la passada temporada, amb quatre noves cares, que esperem s’integrin, i que estic segur aportaran coses noves a l’estil de joc de l’equip. Amb l’acord de compartir la responsabilitat de capità de l’equip, és a dir, l’alcaldia, en dos períodes de dos anys. I a partir d’avui hem de començar a jugar una temporada que durarà quatre anys, si els onze estem disposats a jugar podrem jugar en un camp gran, i tindrem, estic segur bons resultats..."



1 comentari:

Jaume Masip Llop ha dit...

Han estat 8 anys molt intensos, amb situacions de tot tipus. Crec que encara no estem en situació d'analitzar-ho, ens falta la perspectiva que dóna el temps, però el que sí que sé segur és que recordarem sempre aquests anys com molt enriquidors tant a nivell de relacions personals entre nosaltres com també a nivell de coses que hem fet pel poble.