9 de juny del 2011

"L'ACORD PER FLIX": PSC + ERC.


VALORACIÓ DE “L’ACORD PER FLIX

Els grups municipals d’ERC (3 regidors) i del PSC (5 regidors) han acordat un pacte de governabilitat per als propers quatre anys a l’Ajuntament de Flix. El pacte es traduirà en el vot favorable en la investidura del candidat  socialista, Marc Mur en el Ple d’investidura del proper dissabte 11 de juny, mentre que el cartipàs municipal es farà públic la setmana vinent.

Entre els motius que han portat a ERC de Flix a prioritzar el pacte amb el PSC destaquen la coincidència programàtica i la valoració positiva que totes dues formacions han fet de la col·laboració iniciada ara fa 8 anys en els governs de consens dirigits per Pere Muñoz i Oscar Bosch.

La negativa valoració durant la campanya, per part  de CiU, de l’obra de govern dels darrers anys, la divergència sobre el model de poble que defensen ambdues formacions i molt especialment el fort posicionament a favor del Cementiri Nuclear dels integrants de la llista de CiU, han impossibilitat qualsevol mena d’acord entre les dues formacions.

L’acord va ser ratificat ahir per l’assemblea local d’ERC per unanimitat, on es va valorar de forma molt positiva que Flix pugui disposar d’un govern fort i cohesionat per afrontar amb èxit els reptes lligats a la diversificació econòmica, els treballs de descontaminació de l’embassament, la Llei de Barris i la promoció del patrimoni cultural, natural i turístic del municipi.

Flix, nou de juny de 2.011.

1 comentari:

Jaume Masip Llop ha dit...

Aquest és el nou equip per a governar Flix, bé, falta Raül Sabaté a la foto...