8 de maig del 2014

I CAMPAMENT INTERGENERACIONAL A LA RESIDÈNCIA D'AVIS DE FLIX

Aquest matí 15 alumnes de Segon d'ESO de l'Institut de Flix han començat una experiència extraordinària, el I Campament Intergeneracional a la Residència d'avis de Flix, "les Escoles Velles".


Una iniciativa que porta el lema "aprenem convivint", una experiència interdisciplinar que deixarà una petjada molt especial en la formació dels alumnes. Amb un horari força complert, durant dos dies, compartiran des del muntatge de les tendes de campanya, la xerrada sobre la malaltia del Alzheimer, el bingo especial, les menjades, desparar taules, acompanyament a les habitacions, la gimnàstica grupal amb els fisioterapeutes del centre, el taller psicoestimulatiu, un taller de primers auxilis... i molt especialment la convivència amb la gent gran.
                                     


          "L'eterna joventut està amagada en l'unic lloc on a ningú se li acut buscar, en el nostre interior
                  (F. Javier González Martín)                         
http://www.radioflix.cat/durant-dos-dies-joves-i-avis-de-flix-conviuran-plegats/

1 comentari:

Josep de Martí ha dit...

Crec que les activitats intergeneracionals són un aspecte fonamental per tal que les residències de gent gran puguin prestar el millor servei als seus residents. Enhorabona per aquesta iniciativa duta a terme en una residència per a gent gran de la demarcació de Tarragona però que podria ser reproduida en altres de Catalunya.