7 d’abril del 2019

PRESENTACIÓ CANDIDATURA D'ERC - ENTESA PER FLIX


Norma Pujol Farré , la nostra candidata al Congrés,  ha escrit el següent tuit. "Ahir vam presentar la candidatura d'ERC @entesaperflix. Va ser una nit especial, molt il·lusionadora, amb emocions, amb valors republicans, de molta feina i molta més que en farem! Gràcies a tothom qui ens vau acompanyar! #CompromísAmbFlix".

La gent ERC-Entesa per Flix anit va donar a conèixer la candidatura per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Personalment va ser un retrobament especial amb el municipalisme, després d'haver encapçalat la candidatura  d'esquerres de l'Entesa de Flix el 3 d'abril de 1979, a les primeres eleccions municipals després del franquisme i després d'haver estat alcalde 14 anys en dos períodes diferents, va ser un honor poder adreçar-me als assistents i alhora tancar al lloc 21 la llista de suplents de la candidatura.

La candidatura que encapçala Francesc Barbero, avui tinent d'alcalde i diputat provincial, està constituïda per dones i homes amb experiència tant en el funcionament de l'ajuntament com en bona part de les associacions socials, culturals i esportives del municipi, amb un plus afegit de joves del JERC,  una llista força renovada que tanca al lloc 11 l'actual alcalde Marc Mur. Amb un lema electoral reflex d'un acord:  #CompromísAmbFlix

Una presentació especial que va tenir als diferents parlaments un denominador comú: la farsa del judici al procés, el record al presos i exiliats polítics, el fet excepcional de tenir el president d'ERC, Oriol Junqueras, a la presó  i a la secretària general, Marta Rovira, a l'exili. 

Fotografia de Carme Cubells