15 de gener del 2019

FRANCESC BARBERO, NOU CAP DE LLISTA D'ERC A FLIX.


És la noticia flixanca del dia. L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Flix va escollir a Francesc Barbero per encapçalar la llista electoral a les municipals, aquest dissabte passat. Barbero agafarà el relleu de Marc Mur al capdavant d’una candidatura àmplia del sobiranisme d’esquerres a Flix, que en les passades eleccions va aconseguir la majoria absoluta sota el nom d'Entesa per Flix.

“És una responsabilitat enorme, que agafo, amb molta il·lusió liderar aquesta candidatura per les properes municipals. Impulsarem una llista renovada que incorpori el màxim de sensibilitats possibles dins d'una idea conductora que és el compromís amb Flix”, ha declarat Francesc Barbero.

Actualment, Francesc Barbero és el 1r Tinent d'alcalde de Flix, diputat provincial i regidor des de 2011, anteriorment ho havia estat en la legislatura 2003-2007. Amb aquesta amplia experiència en la governança municipal, el candidat ha apuntat els principals reptes que té Flix: acabar amb èxit la descontaminació  de l'embassament i seguir treballant per la reindustrialització i diversificació de l'economia local.