16 de maig del 2007

LA PREMSA I LES ELECCIONS A FLIX


El DiariEbre de Tarragona avui a la pàgina 26, pàgina dedicada a l'Ebre, fa una radiografia electoral titulada "ERC i PSC tornen a disputar-se l'alcaldia de Flix", i amb un subtítol prou clar "L'alcalde, Pere Muñoz (ERC) aspira a la majoria absoluta però és partidari d'un govern de consens". Article signat pel periodista Andreu Queralt, amb la respectiva fotografia dels candidats d'Esquerra, PSC i CiU, les tres forces polítiques presents a l'actual ajuntament, i una menció al final d'ICV i PP.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser és demanar massa, però crec que ets la persona adequada per fer un comentari breu un dia que pugui ser o fins i tot una entrada al bloc quan sigui el moment oportú sobre un tama interessant que et proposo i això de comentar temes històrics amb relació amb l'actualitat ho fas molts cops al teu espai i en el teu cas i com a historiador ens guies molt bé.

He trobat a la xarxa una efemeride d'un 24 de maig de 1931 sobre la Ponència Redactora de l'Avantprojecte de l'Estatut de Catalunya que es reuniria a Núria durant el mes de juny d'aquell any i ja sé que tens molta feina, però si després de les eleccions pots fer una de les teves lliçons de mestre, benvinguda seria per part meva i per part del teu públic segur i ja sé que és un precedent perillós que no hauries d'acceptar, però un comentari és un comentari i res més.

Salut, sort i República!!

JA

Ciutadà zero ha dit...

La premsa que canto missa, la realitat és una i poc questionable, Pere Muñoz és el polític que defineix el tarannà a seguir per part d'un poble que travessa un desert des de fan anys i, l'única llum és l'humanisme, l'amplitud de mires i el saber escoltar d'aquest fantàstic batlle, que a poc a poc va tornant l'espelma del color de l'esperança als més escèptics, als més ofegats socialment, als més incompresos i també i perquè no dir-ho als ferits d'art i de lletra.
Els equips que es presenten a les eleccions ja són figues d'un altre paner, perquè s'ha fallat clamorosament en cultura, fer saltar el crack cultural per excelència d'un càrrec va ser un error sense precedents i més coses que em deixo per decència i, tampoc hem anat massa fins amb esports, tot i la quimera somiadora de ser uns cracks del fútbol-sala per destrossar als Guiamets i Cia. S'ha de millorar en tot, i s'ha