14 de novembre del 2007

A FLIX LA TDT ABANS D'ACABAR L'ANY

Finalment les converses que haviem mantingut fins ara l'ajuntament amb els responsables de la Generalitat s'han confirmat. TV3 va informar ahir que la segona fase del desplegament de la televisió digital terrestre (TDT) a Catalunya, que suposarà la implantació de 50 centres emissors-reemissors nous arreu del país, està previst que es completi a finals d'any.
Els nous centres donaran cobertura a un total de 186 poblacions, tot i que el percentatge en aquests territoris variarà en funció del nucli i molt especialment de les condicions geogràfiques de la zona.
Actualment el 92 per cent de la població catalana rep correctament el senyal de la televisió digital terrestre. Amb la implantació d'aquests projectes nous, però, es preveu arribar aproximadament al 95% de la població.
En concret, els centres que s'activaran són els següents: Noguera (concretament al municipis d’Àger, Artesa de Segre i Ponts), Baix Empordà (Aiguafreda i Sant Feliu de Guíxols), Montsià (Alcanar i Ulldecona), Segrià (Almanar), Selva (Arbúcies, Blanes, Sant Hilari de Sacalm, Tossa de Mar i Lloret de Mar), Baix Llobregat (Castelldefels, Corbera de Llobregat i Vallirana), Bages (Balsareny II, Cardona i Sallent), Osona (Bellmunt), Vallès Oriental (Bigues, Lliçà d’Amunt, Sant Fost de Campsentelles i Vallromanes), Maresme (Cabrils II i Malgrat de Mar), Alt Empordà (Cadaqués, Estartit i Portbou), Alt Penedès (Sant Sadurní d’Anoia) Anoia (Calaf, Capellades i Pujalt), Ripollès (Camprodon, Ribes de Freser i Toses), Ribera d’Ebre (Flix I), Berguedà (Guardiola), Garrotxa (Mieres, Montagut i Vall de Bianya), Alt Urgell (Oliana), Baix Ebre (Perelló), Pallars Jussà (Pobla de Segur), Montsià (Sant Carles de la Ràpita), Vallès Occidental (Sant Llorenç Savall i Montornès) i Baix Camp (Vandellòs). També es millorarà la cobertura dels centres de Montserrat, Igualada, Pic Orri i Cap Vaquèira. (font: Comunicació21)

IMPORTANT: ELS USUARIS QUE UTILITZEN EL REPETIDOR DE L'AIXALELLA JA PODEN CONECTAR-SE A LA TDT.