16 de desembre del 2010

BONET I TARDÀ, PREMIATS PER LA PREMSA

"Els periodistes parlamentaris del congrés i el senat espanyols han premiat aquest dimecres el diputat Joan Tardà i el senador Carles Bonet entre altres, amb alguns dels premis que atorguen cada any en una gala a Madrid."

El premi de senador de l'any se l'ha endut Carles Bonet (ERC), que competia amb el portaveu del PP al Senat, Pío García Escudero, la ministra de Sanitat Leire Pajín i la portaveu del PSOE a la cambra alta, Carmen Silva.

Joan Tardà (ERC) ha estat l'únic diputat que s'ha endut dos dels premis dels periodistes parlamentaris aquest any. El primer, el de fuet de l'oposició, una categoria on competia amb els diputats del PSOE José Antonio Alonso, Elena Salgado i Elena Valenciano.

El premi de la pregunta del milió també ha estat per al diputat d'ERC Joan Tardà, per un text presentat al registre que deia: 'Inclou l'Exèrcit de l'Aire entre els seus obje

ctius el trasllat de civils i militars a casaments, batejos i comunions?. Competia amb preguntes de Mar Angulo (PP), Aurelio Sánchez Ramos (PP) i Gaspar Llamazares (IU).

De set parlamentaris,tres diputats i quatre senadors, a Madrid d'Esquerra, dos són els reconeguts pel mitjans de comunicació madrilenys. Joan Tardà és un fixe de totes les quinieles dels darrers anys. M’he alegrat especialmente per Carles Bonet, qui després de la davallada electoral del 28 de novembre, deixarà el seu escó per la perdua del senador de nomenament del Parlament per part d’ERC.

Ha estat senador des del l'any 2000 i portaveu de l'Entesa des del 2004. Carles Bonet és sense cap mena de dubtes un històric i referent d'ERC. Profesionalment és doctor en Matemàtiques i professor de matemàtica aplicada de la UPC.

Fotografies. A dalt Carles Bonet amb Lluís Salvadó i Paco Gas a Roquetes, a sota Joan Tardà durant l'acte d'homenatge a Companys.