23 de desembre del 2012

CARME FORCADELL A FLIX


Parlar de Carme Forcadell és parlar de l'Assemblea Nacional Catalana, i parlar de l'ANC és parlar de Carme Forcadell. Aquesta entitat sorgida des de la societat civil que en pocs mesos ha conseguit capgirar el panorama sociopolític del país, molt especialment des de la milionària manifestació de la passada diada nacional. 

Avui la gent de l'ANC, amb Carme Forcadell al capdavant, han estat a Flix. Al matí rebuts per l'ajuntament, al migdia al camp de futbol la Ventonella com a reconeixement a la JE Flix per l'acció de dur l'estelada i el logo de l'Assemblea.cat a la samarreta, i declarar-se primer club de futbol per la independència. 

Després amb un dinar amb més de cent persones al restaurant Ebre del poliesportiu, un dinar on hem pogut escoltar des del president de la JE Flix, Albert Mani, el coordinador local de l'ANC, Josep Ma Recha, la periodista i ex-portaveu del govern, Aurora Masip, l'alcalde de Flix, Marc Mur, i na Carme Forcadell, qui ens ha adreçat unes encoratjadores i emotives paraules a tots els assistents, amb un discurs que ha tingut com  a fons la portada d'avui de "el País" amb el titular que no deixa espai pel dubte: "Mandos policiales actuan al margen de la ley contra politicos catalanes. Difunden acusaciones sin pruebas para denigrar a los soberanistas", titular que l'ha dut a dir clar i català: "Hem d'estar preparats pel joc brut de l'estat”.

                                                      ALEA JACTA EST !