26 de desembre del 2006

A MIG CAMI

Dissabte 23 de desembre i dins les activitats que s'organitzen per Nadal en varem tenir una de molt especial per al poble de Flix: la presentació d'una pel.lícula dirigida per Antonio Barrero, un flixanco de Llera (Badajoz) resident a Roda de Berà. Es tracta d'una història d'amor trencada en el temps, d'un guió original de J. Manel Granado, que porta per títol A MIG CAMÍ.
Antonio Barrero és un mestre en el ple sentit de la paraula, en reciclatge permanent, formador del Programa de mitjans audiovisuals i de l'Àrea TIC del departament d'ensenyament. Actualment treballa al Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès, al Vendrell, on gestiona la formació del professorat no universitari de la Comarca. L'any 2004 va coordinar la realització d'un curtmetratge a l'IES Ramon de la Torre, obtenint un I Premi al Certamen de curtmetratges de la URV.
Amb el curtmetratge A MIG CAMÍ ha aconseguit engrescar un equip de gent del seu entorn més proper, guió, producció, so, il.luminació, banda sonora, càmera... i un equip artístic compost per nou artistes, amb localitzacions a Roda de Berà, Torredembarra, Tarragona i Salou. L'argument gira al voltant d'una història d'amor trencada en el temps on els seus protagonistes han quedat atrapats sense possibilitat de comunicar-se entre ells.