9 de novembre del 2009

TANCAMENT DE RECUPROD SL

El 12 d’octubre del 1999 s’instal·là a Flix la primera planta estatal per reciclar ampolles de plàstic PET (Recuprod SL), amb una inversió inicial de tres milions d’euros. Preveia tractar 6.600 tones anuals i crear 14 llocs de treball. Era una de les apostes industrials més determinants que realitzà l’industrial Ramon Escriche per al poble de Flix. Planta que s’ubicà al bell mig del polígon industrial la Devesa, promogut per ell mateix.
Han passat deu anys i malauradament s’ha vist obligat a tancar portes davant la greu crisi econòmica que afecta directament als seus proveïdors i clients, tancament que sens dubte és una molt mala notícia per al poble, i es ve a sumar al tancament recent d’Inquide i la retallada de plantilla de la Fàbrica com a conseqüència de l’ERO d’Ercros.

1 comentari:

Albert ha dit...

Molta gent s'ha deixat suor i hores de rellotge en aquesta empresa, molta, i alguns durant gairebé tota l'existència de la mateixa Fàbrica, el cop de clau, la portada, el fins aquí... que sigui per aquesta gent treballadora el començament d'una autèntica millora, perquè sense ser cap "bicoca" aquests treballadors han honorat l'adjectiu "treballador". Jo tinc un bon amic entre els treballadors d'aquesta Fàbrica i des d'aquí la meva solidaritat i admiració pels seus anys de feina i també per la dels seus companys.
I molta sort i una molt bona millora de feina per a totd ells.